734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Prodej domu na splátky

Vstupte s námi do světa, kde vlastnit dům není jen vzdáleným snem uloženým na poličce s nápisem "Možná jednou", ale stává se skutečností před vašimi očima. V dnešní době, kdy ceny nemovitostí šplhají vzhůru a získat hypotéku není úplně jednoduché,  se může zdát vlastnictví domu jako nedosažitelný sen. Ale co kdybych vám řekl, že existuje kouzelný klíč, který otevře dveře k tomuto snu? Tím klíčem jsou "domy na splátky"

"Prodej domu formou splátek" funguje na principu, který je jednodušší, než se zdá na první pohled. Místo tradičního modelu, kdy musíte mít alespoň 20% z kupní ceny jako akontaci, musíte mít čisté úvěrové registry a doložitelný dlouhodobý příjem,  vám domy na splátky umožňují rozložit cenu domu do menších, pravidelných plateb.

Výhody domu na splátky:

  • finanční dostupnost: k pořízení vlastního domu vám stačí pouze 10% - 15% z ceny nemovitosti. Pokud tyto zdroje nemáte, můžete je nahradit jiným, nezajištěným úvěrem. Například ke koupi rodinného domu za 3 000 000 Kč vám stačí akontace pouhých 450.000 Kč nebo dočasně zástava jiné nemovitosti.
  • flexibilita: splátkový plán můžete upravit tak, aby vyhovoval vašemu finančnímu plánu a životní situaci. Dům na za 3 000 000 Kč můžete mít se splátkou pouhých 13.000 Kč
  • pohoda při vyřizování: nebudeme po vás chtít spoustu dokumentů. K vyřízení stačí doklad totožnosti, 3 výpisy z bankovního účtu a potvrzení, že nyní nejste v exekuci nebo insolvenci.
  • podmínky úvěru – nebudeme vás trápit čtením  složitých právních slohových prací. Naše podmínky jsou jednoduché a transparentí. Chcem po vás aby jste řádně platili splátky úvěru a vzorně se starali o vaši nemovitost.

Postup koupě domu na splátky

  • vyhlédnete si váš vysněný dům (v inzerci nebo od přímého majitele)
  • my za vás nemovitost koupíme a vyřídíme právní záležitosti
  • vy platíte splátky
  • po určité době si dům odkoupíte do svého vlastnictví

Pro koho je tento program vhodný

  • jste rodina s dětmi a potřebujete do většího
  • podnikáte a pro banku nemáte papírově dostatečný příjem
  • nemáte trvalý pobyt v ČR a pro banku nejste vhodný kandidát
  • máte menší záznamy v úvěrových registrech a do banky pro hypotéku nyní nemůžete

 

Váš příběh začíná teď !

 

"Domy na splátky" nejsou jen finančním produktem; jsou mostem k realizaci vašeho snu o vlastním domově. Při správném plánování a s otevřeným přístupem můžete překonat všechny překážky a dosáhnout cíle, který se zdál být v nedohlednu.

Dovolte mi, abych byl vaším průvodcem na této cestě. Vzpomeňte si, že každý velký příběh začíná odvážným prvním krokem. A váš příběh o domu na splátky? Ten právě TEĎ začíná.

Zaujala vás tato nabídka? Stačí zanechat vzkaz a co nejdříve se vám ozveme - tak buďte na příjmu 

PS: možná hledáte i byt na splátky - mrkněte zde.

S pozdravem

Luboš Kolář, CEO hypotekabezbanky.cz

+420 734 680 373

13 let praxe v oblasti hypoték, realit a nebankovního financování

final

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat