734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Hypotéka bez příjmu

Získat hypotéku bez doložení příjmu je možné. I když to může znít překvapivě, existuje několik cest, jak dosáhnout na vysněné bydlení i bez dokládání standardních příjmů. Pojďte se se mnou společně podívat na možnosti, které máte k dispozici a jak při žádosti o hypotéku bez příjmu postupovat krok za krokem.

Hypotéky pro vybrané profese

Pracujete jako lékař, zubař, advokát nebo daňový poradce? Pak máte šanci získat hypotéku se zjednodušeným dokládáním příjmů. Banky tuto možnost nabízejí vybraným profesím s předpokladem stabilních a dostatečných příjmů. Zjednodušeně se jedná o ty profese, které jsou sdruženy v profesních komorách (advokáti, daňoví poradci, stomatologové, notáři, daňovi poradci apod.) Nejvýhodnější podmínky najdete u ČSOB Hypoteční banky, Raiffeisenbank a Unicredit. Výhodou je minimum papírování a rychlý proces schválení

Co je potřeba doložit:

  • členství v profesní komoře
  • délka podnikání minimálně 6 měsíců
  • 3 výpisy z podnikatelského účtu

Refinancování hypotéky bez dokládání příjmů

Další možností hypotéky bez standardního doložení příjmů jsou případy refinancování v některých bankách. Jedná se však jen o případy refinancování bez většího navýšení stávajících splátek a zároveň zachování výše současné splátky. I v tomto případě ale banka posuzuje a ověřuje, zda je příjem klienta dostatečný pro splácení hypotéky. Samozřejmě se také náhledem do úvěrových registrů ujistí, že současné závazky jste spláceli řádně.

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat