734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Hypotéka pro občany Ukrajiny. Rychle-snadno-bez banky

V dnešní době je čím dál více lidí z Ukrajiny, kteří se rozhodli usadit v České republice. Ať už hledají lepší životní podmínky, pracovní příležitosti nebo jen touží po změně, jejich cílem a přáním  je často pořízení vlastní nemovitosti. Koupě domu nebo bytu v České republice však může být složitý proces. Půjčka pro ukrajince na bydlení je často nedosažitelná kvůli jazykovým bariérám, nerozumění bankovnímu systému nebo nedostatku finančních prostředků.

Všeobecně jsou 3 možnosti jak si pořídit vlastní bydlení: bankovní hypotékou, nebankovním úvěrem nebo naším řešení „Vlastní bydlení bez hypotéky“

Hypotéka pro občany Ukrajiny (půjčka pro ukrajince)

Půjčka pro ukrajince má všeobecně tyto podmínky:

  • Pobyt v ČR (trvalý nebo přechodný). Občané Ukrajiny s trvalým pobytem mají větší šanci získat hypotéku.
  • Příjem: banky vždy posuzují schopnost klienta splácet hypotéku. Kromě výše měsíčního příjmu se banka zajímá i odkud (společnost, země) příjmy žadatele pocházejí. U podnikatelů je důležité doložit podnikatelskou historii a základní účetní výkazy a podklady.
  • Výše úvěru: většina bank umí hypotéku pro cizí občany maximálně do 80% z hodnoty (ceny) nemovitosti. Zbylou částku je nutné mít z vlastních zdrojů

 

Nebankovní úvěr pro občany Ukrajiny

Může nastat situace, že banka vaši žádost o úvěr odmítne. V tom případě lze zkusit nebankovní hypotéku. Počítejte však s relativně nevýhodnými podmínkami:

  • Úroková sazba 14% a více
  • Poplatek za vyřízení 6% a více
  • Doba splatnosti maximálně 20 let
  • Výše úvěru maximálně do 50% - 60% z hodnoty nemovitosti

 

Ale co když existuje alternativa?

Představujeme program "Vlastní bydlení bez hypotéky".

 

Co je to program "Vlastní bydlení bez hypotéky"?

Program "Vlastní bydlení bez hypotéky" je nový finanční produkt na trhu, který nabízí možnost financování bydlení bez nutnosti zajištění hypotékou. Tento program je určený pro všechny, kteří si chtějí pořídit vlastní bydlení, ale z různých důvodů nesplňují podmínky pro získání hypotéky.

Kdo může využít program "Vlastní bydlení bez hypotéky"?

Tento program je ideální pro lidi z Ukrajiny, kteří se rozhodli žít v České republice a chtějí si zde pořídit nemovitost. Je to skvělá alternativa pro ty, kteří z nějakého důvodu nesplňují podmínky pro získání hypotéky (například trvalý pobyt, doložitelný příjem nebo dostatek vlastních zdrojů). Hypotéka pro cizince bez trvalého pobytu tak pro vás není problém.

Jak funguje program "Vlastní bydlení bez hypotéky"?

Proces je jednoduchý a transparentní. Po konzultaci s našimi odborníky se společně rozhodneme o nejvhodnější formě financování. Naše společnost pak za klienta pořídí nemovitost, kterou klient následně splácí formou nájmu s odkupem. Po dohodnutém období se klient stává majitelem nemovitosti.

Zvýhodněná hypotéka pro občany Ukrajiny:

  • Výše úvěru není omezena
  • Příznivá úroková sazba od 8%
  • Poplatek za vyřízení 3,5% (nehradíte poplatky dopředu)
  • Zvolíte si výši nájmu (splátky) podle svých možností
  • Stačí vám 10% - 15% vlastních zdrojů

  

Zaměřuji  se na individuální přístup a snažím  se najít řešení, které bude pro klienta z Ukrajiny nejvýhodnější. Velký důraz kladu na transparentnost celého procesu a na jeho pochopení ze strany vás klientů. Věříme, že i pro lidi z Ukrajiny může být vlastnictví nemovitosti v České republice snadno dostupné.

 

Pokud nyní řešíte otázkou koupě nemovitost v České republice a chcete pomoci s vyřízením hypotéky nebo úvěru, není nic snazšího než vyplnit nezávaznou žádost o konzultaci.

 

S pozdravem

Luboš Kolář

Hypoteční poradce

+420 734 680 373

10 let zkušeností v oboru hypotečních úvěrů, nebankovních půjček a realit10 let zkušeností v oboru hypotečních úvěrů, nebankovních půjček a realit

 

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat