734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Levné domy na splátky - financování vašeho bydlení

Sníte o vlastním bydlení, ale nemáte dostatek financí na hypotéku? Chcete si pořídit dům, ale nechcete se zadlužit na dlouhá léta dopředu? Máme pro vás řešení - koupě domu na splátky! Ano, čtete správně. Nyní si můžete koupit vysněný dům, aniž byste museli mít našetřeno na celou kupní cenu.

Chápeme, že v dnešní době není snadné ušetřit dostatek peněz na koupi nemovitosti. Ceny domů neustále rostou a hypotéky jsou pro mnoho lidí nedostupné. Možná se potýkáte s některým z těchto problémů:

  • jste mladá rodina s dětmi a potřebujete větší bydlení, ale na hypotéku nedosáhnete
  • podnikáte a banka neuznává vaše příjmy pro poskytnutí úvěru 
  • jste cizinec a banky vás považují za rizikového klienta
  • nemáte dostatek vlastních zdrojů na akontaci
  • máte záznam v registru dlužníků a nyní vám banka hypotéku nedá

Pokud se v některém z těchto bodů poznáváte, pak vězte, že nejste sami. Mnoho lidí řeší stejné problémy a marně hledají cestu, jak získat vlastní bydlení. Ale co kdyby existoval způsob, jak koupit dům i bez hypotéky a velkých úspor?

 

Představte si, že byste si mohli vybrat jakýkoliv dům z inzerce (sreality.cz) nebo od soukromého majitele. Prostě takový, který se vám líbí a vyhovuje vašim potřebám. A nyní si představte, že na koupi tohoto domu nepotřebujete statisíce na účtu. Zní to jako sen? S námi se může stát realitou.

 

Možná si teď říkáte, že to přece není možné. Že přece musíte bance doložit příjmy a našetřit si na akontaci. Nebo že bez hypotéky se dům koupit nedá. Chápeme vaše pochybnosti, jsou naprosto přirozené. Ale co kdyby existovala cesta, jak tyto překážky obejít? 

Jádrem problému je, že tradiční způsoby financování koupě nemovitosti nejsou dostupné pro každého. Banky mají přísná kritéria a ne každý na ně dosáhne. Ale to neznamená, že si vlastní bydlení nemůžete pořídit. Jen musíte zvolit jinou cestu.

Většina lidí, kteří nemohou získat hypotéku, to prostě vzdá. Smíří se s tím, že budou celý život bydlet v pronájmu nebo u rodičů. Jenže tím se připravují o možnost investovat do vlastního a splnit si sen o vlastním bydlení. A přitom řešení existuje.

Nyní už asi tušíte, že řešením je právě koupě KOUPĚ DOMU NA SPLÁTKY. Ano, je to tak jednoduché. Nepotřebujete statisíce v bance, stačí vám jen 10% z kupní ceny. A zbytek můžete splácet postupně, podobně jako nájem. Rozdíl je v tom, že každou splátkou investujete sami do sebe, ne do cizí kapsy.

Chápeme ale, že i tak můžete mít řadu námitek a obav:

? co když na splátky nebudu mít? Nebojte, společně nastavíme výši a délku splátek tak, abyste je zvládli. Navíc ušetříte za nájem, ty peníze můžete použít na splácení.

? není to příliš riskantní? Naopak, je to bezpečnější než hypotéka. Nepotřebujete ručitele, nečeká vás složité papírování. Stačí doložit 3 výpisy z účtu a výpis z registru dlužníků. Pokud splácet přestanete, o dům nepřijdete, najdeme spolu náhradní řešení.

?nebude to na úkor kvality bydlení? Určitě ne. Dům, který si vyberete, musí být zkolaudovaný a v dobrém stavu. Žádné ruiny nebo nedokončené stavby. Vybírat můžete v cenové relaci 2-6 milionů Kč, takže kvalitní bydlení máte zaručeno.

 

Vidíte, koupě domu na splátky je nejen dostupná, ale i výhodná a bezpečná. Odpadá vám složité jednání s bankou, papírování, dokládání příjmů. Stačí si jen vybrat vysněný dům a my zařídíme vše potřebné.

Představte si, jak se za pár týdnů zabydlujete ve svém novém domě. Konečně máte dost prostoru pro sebe i svou rodinu. Nemusíte se už stresovat vysokým nájmem ani hádkami se sousedy. Máte klid, soukromí a jistotu, že každou splátkou investujete sami do sebe. Zní to skvěle, že?

Pokud vás naše nabídka zaujala, stačí nám poslat nezávaznou poptávku. Napište nám, jaký dům hledáte a kolik jste schopni měsíčně splácet. My vám obratem zdarma vypracujeme nabídku financování přímo na míru. Nebo nám rovnou zavolejte na číslo 734 680 373 a domluvte si osobní schůzku.

Pokud se do 5 dnů rozhodnete využít naši nabídku, získáte od nás tyto bonusy zcela ZDARMA:

  • kompletní vyřízení kupní smlouvy a advokátní úschovu (v hodnotě 25 000 Kč)
  • ověření právního stavu nemovitosti a katastru (v hodnotě 10 000 Kč)
  • expresní schválení vaší žádosti do 48 hodin od dodání podkladů
  • možnost předčasného splacení kdykoliv bez sankcí
  • zařídíme vám slevu z kupní ceny

Chápeme, že se obáváte, zda zvládnete dům splácet. Nebo zda vyberete ten správný. Nebojte se, s výběrem i financováním vám osobně pomůžeme. Společně najdeme nejlepší řešení pro vaši situaci. Jsme tu pro vás na každém kroku cesty za novým domovem.

Teď je řada na vás. Máte tři možnosti:

A) Budete dál platit nájem a sníte o vlastním bydlení

B) Zkusíte štěstí v bance a budete doufat, že vám dají hypotéku

C) Využijete naši nabídku a koupíte si dům ještě letos

Pokud chcete bydlet ve svém co nejdříve a bez starostí, je volba jasná. Ozvěte se nám a domluvte si schůzku ještě dnes. Udělejte první krok k novému domovu. Těšíme se, až vám předáme klíče od vysněné nemovitosti!

 

S přátelským pozdravem,

Luboš Kolář, CEO HypotékaBezbanky

12 let v oboru realit, investic a nebankovních úvěrů

Tel: 734 680 373

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat