734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Velká nebankovní půjčka

Ocitli jste se v situaci, kdy potřebujete větší obnos peněz, ale v bance vám hypotéku neschválili? Nezoufejte, řešení existuje - velká nebankovní půjčka. Ano, čtete správně. I když vám banka zavřela dveře, jsme připraveni podat vám podat pomocnou ruku.

Proč zvolit velkou nebankovní půjčku?

  1. Dostupnost: Na rozdíl od bank, nebankovní společnosti nebo soukromí investoři jsou mnohem vstřícnější. I když máte záznam v registru dlužníků nebo neprokážete papírově dostatečný příjem, vaše šance na schválení jsou mnohem vyšší.
  1. Flexibilita: Nebankovní společnosti nabízejí různé možnosti splácení přizpůsobené vašim potřebám. Můžete si zvolit délku splácení od několika měsíců až po několik let.
  1. Rychlost: Zatímco v bance čekáte na schválení týdny a musíte splnit řadu kritérií, u nebankovních společností máte peníze na účtu často do 24 hodin od schválení žádosti. Pokud tedy potřebujete finance opravdu rychle, je to jasná volba.

Časté obavy a mýty o nebankovních půjčkách

Mýtus #1: Nebankovní společnosti jsou nelegální.

Ne všechny nebankovní společnosti jsou podvodné. Na trhu existuje řada prověřených společností s transparentními podmínkami. Klíčem je důkladně si prověřit poskytovatele a číst smlouvy.

Mýtus #2: Úroky u nebankovních půjček jsou lichvářské.

I když úroky mohou být vyšší než u bank, rozhodně se nejedná o lichvu. Navíc vždy máte možnost srovnat různé nabídky a vybrat tu nejvýhodnější. Mnoho poskytovatelů vám umožní platit nižší splátku a uhradit celou jistinu až na konci.

Mýtus #3: Velká půjčka = velký problém.

Velká půjčka je závazek na dlouhou dobu, to je pravda. Pokud si ale vyberete férového poskytovatele, nastavíte rozumnou výši měsíční splátky a budete splácet včas, není se čeho bát. Naopak, velká půjčka vám může otevřít dveře k lepšímu bydlení, podnikání nebo splnění jiných snů.

V HypotéceBezBanky vám vždy srovnáme nabídky různých nebankovních společností a soukromých investorů. Půjčku vždy maximálně přizpůsobíme vašim potřebám.

Nebojte se nebankovní půjčky, může být vaší záchranou

Velká nebankovní půjčka je řešením pro ty, kterým banka z různých důvodů nevyšla vstříc. Ať už potřebujete finance na bydlení, podnikání, jste developer nebo realitní makléř,  nebankovní společnosti jsou připraveny vám pomoci. Jen si dávejte pozor na prověřené poskytovatele, čtěte pečlivě smlouvy a nastavte si splátky tak, abyste je dlouhodobě zvládli. S rozumným přístupem pro vás může být velká nebankovní půjčka záchranným lanem ve chvílích, kdy to nejvíc potřebujete. Nebojte se této možnosti chytit.

Velká nebankovní půjčka funguje, protože:

- Nebankovky neřeší registry a vaši minulost

- Dokážou vyhovět individuálním potřebám klienta

- Vyřízení je mnohem rychlejší a jednodušší než v bance

Požádejte si o nebankovní půjčku již dnes

  1. Zbavte se finančních starostí jednou provždy - vyplňte formulář a získejte půjčku ještě dnes!
  2. Udělejte první krok k finanční svobodě - nechte si schválit půjčku během dvou dnů.
  3. Proměňte své sny ve skutečnost s naší rychlou a spolehlivou půjčkou - stačí nám zavolat na číslo 734 680 373
  4. Už žádné odkládání na později - vyřešte své finanční potřeby hned teď s naší velkou nebankovní půjčkou
  5. Potřebujete více informací? Vyplňte kontaktní formulář níže.

 

 

 

 

 

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat