734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Nebankovní půjčka se zástavou nemovitosti

Potřebujete rychle získat finanční prostředky? Nebankovní půjčka se zástavou nemovitosti je tady pro vás.

Mnoho lidí se potýká s finančními problémy, které vyžadují okamžité řešení. Klasické bankovní půjčky nebo hypotéky však často trvají příliš dlouho a nemusí vyhovovat všem. Navíc nesmíte mít záznam v úvěrových registrech, mít exekuci nebo být po insolvenci. Díky naší nebankovní půjčce se zástavou nemovitosti můžete získat peníze rychle a za výhodných podmínek.

V tomto článku se dozvíte o všech výhodách tohoto typu úvěru a jak postupovat při jeho získání. Informace vycházejí z našich dlouholetých zkušeností s nebankovními úvěry a hypotékami.

Výhody nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti

Bojíte se zdlouhavého papírování a čekání na schválení úvěru? S nebankovní půjčkou se zástavou nemovitosti to nehrozí. Nabízíme vám  rychlejší schvalovací proces než banky. A to není vše:

Další výhody nebankovní půjčky:

  • individuální nastavení podmínek podle vašich potřeb
  • smluvně garantované splátky po celou dobu trvání úvěru
  • nízký úrok díky zástavě nemovitosti
  • hotovostní záloha 50.000 Kč po podpisu smlouvy a splnění podmínek
  • jenom u nás si nastavíte výši splátky podle svých potřeb
  • oproti jiným neplatíte dopředu žádné poplatky
  • pojištění vaší nemovitosti na první rok zdarma
  • kvalifikovaný on-line odhad vaší nemovitosti
  • poradíme vám jak v budoucnosti refinancovat do banky

Navíc si můžete zvolit dlouhou dobu splácení až na 20 let. To vám umožní nastavit si splátky tak, abyste je zvládli bez problémů platit. Můžete si tak vytvořit finanční rezervu.

Vše ukážeme na příkladu naší klientky Markéty M. Klientka vlastní zrekonstruovanou chatu za Prahou. Kvůli rozvodu a životní situaci přišla o zaměstnání. To zhoršilo její schopnost splácet půjčky a vše skončilo exekucí chaty. Díky spolupráci s naším investorem jsme dokázali chatu zachránit před dražbou, klientka si zkonsolidovala své závazky za nižší sazbu a menší splátky.

Flexibilita a rychlost jsou hlavními benefity nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti. Peníze tak získáte přesně podle vašich představ a možností splácení.

Pojďme se podívat na podmínky získání této půjčky.

Podmínky získání nebankovní půjčky se zástavou

Obáváte se, že na nebankovní půjčku nedosáhnete? Podmínky jsou nastaveny tak, aby vyhovovaly širokému spektru žadatelů.

Podmínky vám nekladou zbytečné překážky:

  • nemusíte prokazovat úvěrové registry
  • neplatíte poplatky dopředu
  • vaši žádost posoudíme v 90% do 24 hodin
  • osobně se s vámi potkáme na konzultaci
  • pomůžeme vám v jednání s věřiteli
  • působíme po celé ČR

Navíc si můžete půjčit od 300 000 Kč až do 8 000 000 Kč, a to až do 75 % hodnoty zastavené nemovitosti. Půjčka je vhodná i pro podnikatele, OSVČ a firmy.

Díky zástavě nemovitosti je riziko pro poskytovatele nižší. To umožňuje nabídnout výhodné podmínky širšímu okruhu žadatelů, včetně těch se záznamem v registru dlužníků.

Postup při získání půjčky

  • vyplnění nezávazné on-line žádosti
  • ihned vám zavoláme a upřesníme si podrobnosti
  • doložíte potřebné podklady (fotky nemovitosti, OP)

Poté již následuje ocenění vaší nemovitosti a schválení úvěru. Jakmile podepíšete smlouvu, peníze jsou obratem zaslány na váš účet.

Paní Nováková potřebovala peníze na rekonstrukci bytu. Zažádala si o nebankovní půjčku se zástavou nemovitosti a do 3 dnů měla peníze na účtu. Díky rychlému procesu mohla s opravami začít okamžitě.

Poskytovatelé si zakládají na jednoduchosti celého procesu. Jejich cílem je poskytnout vám peníze co nejrychleji a bez zbytečných průtahů.

Pokud tedy zvažujete nebankovní půjčku se zástavou nemovitosti, nemusíte se obávat složitého papírování. Vše vyřídíte rychle a z pohodlí domova.

Nebankovní půjčka se zástavou nemovitosti představuje rychlé a dostupné řešení finančních problémů pro široké spektrum žadatelů. Díky individuálnímu přístupu, nízkému úroku a dlouhé době splatnosti ji lze přizpůsobit různým životním situacím.

Pokud vás půjčka se zástavou nemovitosti zaujala, neváhejte kontaktovat prověřeného poskytovatele a nezávazně si nechat vypracovat nabídku šitou na míru vašim potřebám. Získejte peníze rychle a bez zbytečných průtahů.

Luboš Kolář

+420 734 680 373

Mohlo by vás zajímat:

- jak si zařídit výpis z úvěrových registrů

- nedosáhnete na hypotéku? nevadí, máme pro vás nemovitosti na splátky

- máme pro vás návod jak se zbavit nebankovních půjček

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat