734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Hypotéka bez registrů

Existuje způsob, jak získat hypotéku, i když máte záznam v registru dlužníků.

Mnoho lidí se dostane do složité finanční situace a skončí v registru dlužníků. To jim často znemožní získat hypotéku od banky, když ji nejvíce potřebují. Naštěstí existuje řešení - nebankovní hypotéka bez registru.

V tomto článku se dozvíte, jak hypotéka bez registru funguje, jaké má výhody a nevýhody a jak ji můžete získat. Prozradím vám také tipy, jak celý proces urychlit a na co si dát pozor.

Jak hypotéka bez registru funguje

Ocitli jste se v registru dlužníků a banka vám odmítla poskytnout hypotéku? Není to konec světa.

Vaše záznamy v registru totiž nemusí být překážkou pro získání úvěru. Naše společnost HypotékaBezBanky nabízí speciální typ hypotéky, která nevyžaduje složíté dokládání příjmů ani nahlížení do registrů.

Klíčové rozdíly oproti klasické hypotéce:

Hypotéka bez registru

Hlavní výhodou je, že peníze získáte prakticky okamžitě a bez zbytečné administrativy. To vše výměnou za vyšší úrok a poplatky. 

Naši klienti manželé Sedlákovi vlastní rodinný dům zatížený hypotékou. Potřebovali zkonsolidavat závazky z podnikání, protože splátky přerůstaly rodině přes hlavu. Splátky některých úvěrů byly mnohokrát po splatnosti. Vše jsme vyřešili hypotékou bez registrů na druhé místo v pořadí za hypoteční úvěr. Manželům tak zůstal hypoteční úvěr s nízkou sazbou a na druhém místě za bankou mají nebankovní hypotéku bez registrů.

Tento příběh ukazuje, že hypotéka bez registru může být užitečným nástrojem k překlenutí krátkodobých finančních problémů. 

Vyplatí se prověřit i další možnosti, jako garantovaný zpětný leasing nemovitostí nebo  půjčka od soukromého investora. V další části se podíváme, na co si dát při sjednávání hypotéky bez registru pozor.

Na co si dát pozor

Myslíte si, že hypotéka bez registru je snadné a bezrizikové řešení? Pak byste měli zpozornět.

Poskytovatelé takových hypoték totiž často cílí na zoufalé lidi ve finanční tísni. A toho někteří nepoctiví zprostředkovatelé zneužívají. Od našich klientů, kteří se na nás obrátili, bohužel slyšíme stížnosti na chování některých zprostředkovatelů, kteří pouze přeprodávají jejich kontakty dále, vyžadují provizi dopředu, zamlčují poplatky nebo slibují klientům nereálné možnosti. V HypotékaBezBanky vždy dáváme klientům porovnání jednotlivých nabídek, konzultujeme s nimi právní podklady a provázíme je celým procesem hypotéky.

Jak nenaletět a ochránit se:

1

Pokud budete obezřetní, vyhnete se většině nástrah a nesmyslným poplatkům. Ušetříte tím značné peníze i nervy.

Získat hypotéku bez registru je možné, ale přináší to jistá úskalí. Pokud zvážíte všechna pro a proti a budete obezřetní, může vám pomoci překonat krátkodobé finanční problémy. V další části se podíváme na možné alternativy.

Alternativy k hypotéce bez registru

Hypotéka bez registru nemusí být jedinou cestou z finančních potíží. Existují i jiné možnosti, jak situaci řešit.

Často se nabízí varianta konsolidace stávajících půjček do jedné s výhodnějšími podmínkami. To umožní snížit měsíční splátky a lépe se s dluhy vypořádat.

Další možnosti, které stojí za zvážení:

Před tím, než se pro hypotéku bez registru definitivně rozhodnete, proberte svou situaci s odborníkem. Můžeme vám doporučit nejvýhodnější postup šitý na míru vašim potřebám.

Věřím, že vám tento článek pomohl lépe se zorientovat v problematice hypoték bez registru. Pokud budete mít další otázky, neváhejte se ozvat. Rád vám poradím.

Luboš Kolář, CEO HypotékaBezBanky

+420 734 680 373

Mohlo by se vám hodit:

 - nebankovní hypotéka pro podnikatele

- konsolidace zajištěná nemovitostí až do 90%

- chcete se dozvědět více o nebankovních společnostech?

- jak se zbavit nebankovních půjček

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat