734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Pronájem domu s možností odkoupení

Toužíte po vlastním domově, ale překážky jako nedostatek úspor na akontaci nebo neschopnost získat hypotéku vám v tom brání? Naštěstí pro vás existuje alternativní cesta - pronájem RD s garancí pozdějšího odkoupení - která vám pomůže dosáhnout snu o vlastním bydlení. Můžete tak vyřešit pořízení vlastního bydlení i bez nutnosti získávat nyní hypoteční úvěr.

Dnes se dozvíte, jak vše funguje, pro koho je tento typ financování vhodný a jaké jsou výhody i rizika. Po přečtení budete mít jasnou představu, zda je pronájem s možností odkupu správnou volbou pro vás a jak tento proces využít k získání vysněného domova.

Co je pronájem domu s možností odkoupení?

Tento typ financování kombinuje výhodu nájemního bydlení - tzn. mohu se nastěhovat ihned a zároveň vám dává možnost v budoucnu dům odkoupit, přičemž se část nájemného započítává do kupní ceny. Velkou výhodou je potencionální úspora na počátečních nákladech. Pokud by jste si chtěli koupit dům na hypotéku, musíte mít připraveno minimálně 20% z kupní ceny. U nás vám stačí 15% akontace - tzn. oproti hypotéce úspora v řádu statisíců korun.

Našimi nejčastějšími klienty jsou mladé rodiny s dětmi. Většinou kvůli příjmu rodiny nedosáhnou na hypotéku

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat