734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Upozornění pro klienty

Na českém trhu se v poslední době objevila řada nových finančních zprostředkovatelů z řad právnických a fyzických osob. Hypoteční trh s klasickými spotřebitelskými hypotékami stagnuje vlivem rostoucích sazeb a neprodejných nemovitostí. Mnoho hypotečních poradců se tak snaží nahradit výpadek svých příjmů sjednáváním nebankovních úvěrů. Většina z nich ale neumí pracovat s klienty se záznamem v registrech SOLUS, klienty s exekucí nebo historickými exekucemi.  Doporučujeme si je velmi dobře prověřit. Mnoho nových společností totiž zdaleka nedosahuje kvality zaběhnutých a seriózních zprostředkovatelů.

Apelujeme proto na vás  klienty, aby jste pečlivě zvážili koho si vyberete pro své financování, četli smlouvy a snažili se u těchto subjektů bez historie zjistit co možná nejvíce informací o jejich fungování a praktikách.

Mnohdy se setkáváme s poradci, kteří vyžadují úhradu provize dopředu, nebo si smluvně sjednávají nesmyslnou provizi v řádu statisíců korun.

Naše zkušenosti s úvěry a hypotékami máme již od roku 2007. Recenze našich klientů svědčí o naší kvalitní práci a historii. V portfoliu úvěrů nejvíce používáme Americkou hypotéku, kdy i klient  se záznamy v registrech dokáže získat snadné financování svých potřeb. Dalším žádaným úvěrem je Nebankovní konsolidace a refinancování, kdy dokážeme sloužit klientům nevýhodné úvěry a poskytnou i další neúčelové financování. V kalkulačce konsolidace si můžete orientačně spočítat splátku.

Naším cílem  je i nadále podporovat občany, podnikatele a živnostníky včetně těch, kteří v této komplikované době s žádostí u svých bank neuspějí. 

Vyřešte své potřeby rychle a snadno.

Jednoduše si půjčte.

Jde to i BezBanky

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat