734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Americká půjčka

Je neúčelová hypotéka zajištěná nemovitostí. Poskytuje velkou volnost využití prostředků, ale za cenu vyššího úroku. Americká půjčka může být lákavým řešením, když potřebujete větší obnos peněz. Ať už na rekonstrukci domu, rozjezd podnikání nebo konsolidaci půjček. Ale než se pro ni rozhodnete, je důležité dobře zvážit všechna pro a proti. A přesně o tom si dnes povíme.

Jak americká hypotéka funguje

Potřebujete půjčit větší částku, ale klasická hypotéka pro vás není vhodná? Americká hypotéka nabízí možnost získat peníze bez dokládání účelu.

Princip je jednoduchý - úvěr je zajištěn nemovitostí ve vašem vlastnictví. To bance snižuje riziko a díky tomu vám může půjčit více peněz. Obvykle 65-75% hodnoty zástavy. Prostředky pak můžete využít prakticky na cokoliv.

vyuziti_ah

Představte si například, že vlastníte byt v hodnotě 3 milionů Kč. S americkou hypotékou si můžete půjčit až 2,1 milionu, se splátkou třeba 11 200 Kč měsíčně při splatnosti 30 let. Velkou výhodou je, že nemusíte dokládat využití peněz. Banka vám je pošle na účet a dál je to na vás. To oceníte, když nechcete bance "vyprávět svůj životní příběh".

Specifika a podmínky americké hypotéky

Láká vás vidina statisíců až milionů, které můžete využít na cokoliv? Americká hypotéka to umožňuje, ale má svá specifika, která je dobré znát. Jedním z nich je výše úrokové sazby. Ta bývá vyšší než u klasické hypotéky, obvykle o 1-2 procentní body. Je to logické - banka podstupuje větší riziko, když vám půjčuje "na cokoliv". Vždy musíte prokázat příjem a mít čisté úvěrové registry.  Aktuální sazby amerických hypoték začínají na cca 6% p.a. 

Pokud víte, že do banky kvůli registrům nebo nízké bonitě, případně exekucím nemůžete, můžete vám pomoci dlouhodobou nebankovní půjčkou.

podmínky americká hypotéka

Potřebujete vědět přesné podmínky - nezávazně vám poradíme - stačí vypsat kontaktní formulář níže na stránce.  Nebojte se s námi vše důkladně probrat. Často se dá leccos vyjednat "na míru".

Jako každý produkt, i tato hypotéka má své pro a proti.

AM_HU

Americká hypotéka na konsolidaci

Americká půjčka je bezúčelová hypotéka, u které můžete vypůjčené finance využít také ke konsolidaci jiných úvěrů. Výhodou konsolidace je, že budete splácet pouze jednu hypotéku s ručením nemovitosti a ušetříte měsíčně jak na splátkách tak i poplatcích. Oproti klasickým spotřebitelským úvěrům obvykle získáte i výhodnější úrokovou sazbu. V případě záznamu v úvěrových registrech nebo pro vyplácení exekucí vám doporučujeme nebankovní konsolidaci.

Postup při sjednávání 

Pokud zvažujete neúčelovou hypotéku, pečlivě zvažte své možnosti i alternativy. Propočítejte si, zda na splátky dlouhodobě dosáhnete. A proberte svou situaci s námi - stačí zavolat na číslo 734 680 373, vždy od pondělí do pátku, od 9:00 do 18:00.

Pokud se vám americká hypotéka hodí, neváhejte. Může vám otevřít nové možnosti a pomoci posunout se v životě dál. Hlavně ale postupujte obezřetně.

Přeji vám, ať vyberete nejlepší řešení pro svou situaci. A pokud máte dotazy, ozvěte se mi. Rád vám nezávazně poradím.

 

S pozdravem

Luboš Kolář

CEO HypotekaBezBanky

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat