734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Mooy Bydlení bez hypotéky

Mooy.cz, nový obchodní partner naší společnosti HypotékaBezBanky a Hypotéka pro podnikatele, přichází na trh s revolučním řešením alternativního financování bydlení. Toto řešení cílí na klienty, kteří z jakýchkoli důvodů nedosáhnou na tradiční hypotéku, a umožňuje jim získat vlastní bydlení, aniž by potřebovali značné množství vlastních prostředků. Podle lokality a ceny bytu stačí zájemci rozmezí 10% - 15% vlastních zdrojů. Další podmínkou je dobrý stav úvěrových registrů, což zájemce o zpětný leasing potvrdí výpisem z nebankovních registrů.

Společnost Mooy svým klientům nabízí úvěr ve formě nájmu. Místo toho, aby si klienti brali klasickou hypotéku, platí nájem, který se postupně proměňuje ve vlastnictví nemovitosti. Úvěrový model společnosti Mooy navíc nabízí nižší poplatky (3% - 3,5%) oproti konkurenci, jasné podmínky nájmu a odkupu a je pod dohledem České národní banky, což zaručuje transparentnost a bezpečnost. Odkup nemovitosti do svého vlastnictví je vždy zdarma. Zájemce si případně může zvolit, že nemovitost prodá sám zde. Mooy je dále obchodně propojen se společností Broker Trust, a.s., který patří mezi největší poradenské pooly a pod kterým je registrována i naše společnost.

Oproti konkurenci nabízí společnost Mooy daleko nižší poplatky zpětného leasingu a jasně definované podmínky nájmu a odkupu. To z ní dělá atraktivního partnera pro všechny, kteří hledají alternativy k tradičním hypotékám a chtějí získat vlastní bydlení bez zbytečného finančního a administrativního zatížení.

Mooy

zdroj: mooy.cz

Co Mooy nabízí:

Produkt "JE MOOY" je řešením pro složité životní situace

  • klient potřebuje snížit měsíční výdaje - po refixaci hypotéky, zvýšení životních nákladů apod.
  • stavba/stěhování - klient potřebuje dočasně překlenout situaci při výstavbě nové nemovitosti a prodeji současné nemovitosti.
  • vypořádání v rámci rozvodu nebo dědictví
  • konsolidace úvěrů (hypotéky, spotřebitelských úvěrů nebo i podnikatelských úvěrů)

Produkt "BUDE MOOY" je určen pro klienty, ke kterým se banka obrátila zády

  • umožňuje klientům pořídit si alternativní cestou vlastní bydlení
  • klienti kteří nyní nedosáhnou na hypoteční úvěr
  • pro klienty, kteří chtějí využít aktuálních cen nemovitostí

mooy2

Zdroj: mooy.cz

CHCETE NABÍDKU ALTERNATIVNÍHO FiNANCOVÁNÍ BYDLENÍ? kontaktujte mě na emailu: info@hypotekabezbanky.cz nebo navštivte webové stránky společnosti na www.hypotekabezbanky.cz. nebo NEJRYCHLEJI na čísle 734 680 373. Společnost Mooy je dynamickým hráčem na trhu alternativního financování bydlení, který se zavázal pomoci lidem získat vlastní bydlení bez zbytečných obtíží a komplikací. 

Luboš Kolář

CEO HypotékaBezBanky a HypotékaProPodnikatele

+420 734 680 373

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat