734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Oddlužení nemovitosti

V dnešním článku se podrobně zaměříme na téma, které je extrémně důležité pro mnoho z nás - oddlužení nemovitosti. Mnozí z vás se mohou ocitnout v situaci, kdy hrozí ztráta domova kvůli finančním potížím. Nezoufejte, v následujících řádcích vám poskytnu cenné informace, jak oddlužení bezpečně zvládnout.

První krok: informujte věřitele

Nevyhýbejte se komunikaci s vašimi věřiteli. Jakmile zjistíte, že můžete mít problém se splácením, informujte o tom svého věřitele. Můžete navrhnout nový harmonogram splátek nebo diskutovat o možném prodeji majetku. Přístup věřitelů bývá většinou vstřícnější, pokud s nimi aktivně komunikujete a snažíte se situaci řešit. Klienti nás o tuto službu často žádají. Jsme schopni s věřiteli vykomunikovat oddálení splátek, zamezit zesplatnění úvěru nebo předejít exekuci.

Možnosti refinancování

Zvažte refinancování vašich úvěrů. Na trhu existuje několik produktů, které vám mohou pomoci konsolidovat vaše dluhy a snížit měsíční splátky. Jednou z možností je nebankovní konsolidace, kterou nabízím i já. Tato možnost vám může pomoci získat lepší úrokové sazby a přehlednější splácení.

Oddlužení nemovitosti

Jednou z efektivních metod, jak se vyhnout ztrátě domova, je produkt "Oddlužení nemovitosti". Tento produkt vám umožní dočasně převést vlastnictví vaší nemovitosti na investora, který za vás uhradí dluhy a následně vám umožní nemovitost odkoupit zpět. Další možností je prodej nemovitosti, který vám umožní rychle uhradit dluhy a zároveň získat finanční prostředky z prodeje.

Jak vyjednat nové podmínky splátek

Pokud splácíte hypotéku nepravidelně, nebojte se jednat se svou bankou o nových podmínkách. Mnoho bank nabízí možnost dočasně přerušit splácení nebo splácet pouze úroky. Důležité je jednat co nejdříve, aby váš kreditní rating nebyl negativně ovlivněn.

Hledání profesionální pomoci

Neváhejte vyhledat profesionální pomoc. S více než dvanáctiletou praxí v oboru hypoték a nebankovního financování jsem připraven vám pomoci najít nejlepší řešení vaší situace. Stačí vyplnit krátkou žádost a já se vám ozvu s možnými řešeními.

Lidé se nejčastěji ptají:

Co je oddlužení nemovitosti a jak funguje?

oddlužení nemovitosti je služba, která umožňuje konsolidaci závazků až do 80% z hodnoty nemovitosti. Zároveň umožňuje splácení až na 20 let s flexibilitou splátek.

Kdo může využít službu oddlužení nemovitosti?

službu oddlužení nemovitosti mohou využít jak fyzické osoby, tak i podnikatelé s nemovitostí jako zástavou.

Jak dlouho trvá proces schválení a realizace oddlužení nemovitosti?

doba schválení a realizace oddlužení nemovitosti se pohybuje obvykle v řádu několika dnů, v závislosti na konkrétní situaci a potřebách klienta.

Jaké jsou náklady spojené s procesem oddlužení nemovitosti?

náklady spojené s procesem oddlužení nemovitosti se odvíjí od konkrétní situace klienta a jsou individuálně vyhodnocovány. Nicméně nikdy nebudete platit poplatek dopředu.

Jaké dokumenty je potřeba připravit pro žádost o oddlužení nemovitosti?

mezi běžné požadované dokumenty patří občanský průkaz, doklady vlastnictví nemovitosti a potvrzení o příjmu. Dále údaje k úvěrům a půjčkám které chcete konsolidovat.

Je možné získat oddlužení nemovitosti i v případě exekuce?

ano, oddlužení nemovitosti umožňuje i vyplácení exekucí spojených s nemovitostí.

Jaké jsou možnosti změny nastavení splátek během doby trvání oddlužení?

během doby trvání oddlužení je možné uzpůsobit výšku splátek dle aktuálních potřeb klienta.

Jaké jsou možnosti předčasného splacení oddlužení nemovitosti?

předčasné splacení oddlužení nemovitosti je možné za určitých podmínek, které je nutné konzultovat s poskytovatelem

Závěr

Oddlužení nemovitosti není jednoduchý proces, ale s přístupem ke správným informacím a odbornému poradenství můžete tuto situaci zvládnout bez zbytečných ztrát. Pamatujte, že nejdůležitější je neztrácet čas a aktivně hledat řešení. Vaše nemovitost není jenom místem, kde žijete, ale také cenným majetkem, který stojí za to chránit.

---
Máte zájem o více informací nebo potřebujete konkrétní pomoc? Neváhejte mne kontaktovat na telefonní číslo +420 736 680 373 nebo prostřednictví nezávazné žádosti. Těším se na vaše dotazy a případnou spolupráci!

Luboš Kolář

nebankovní poradce

final

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat