734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Odkoupení nemovitosti

Odkoupení nemovitosti je proces, který může být řešením pro mnoho situací, kdy jako majitelé potřebujete rychle prodat svůj dům, byt např. rekreační nemovitost. Ať už se jedná o finanční potřeby, změnu životních okolností nebo touhu po rychlém uzavření prodeje bez zbytečných komplikací, odkoupení nemovitosti představuje efektivní cestu k dosažení těchto cílů.

Web HypotékaBezBanky přináší inovativní přístup k odkoupení nemovitostí online, kde proces prodeje je navržen tak, aby byl co nejjednodušší a nejrychlejší pro prodávající. S pomocí moderních technologií a detailní znalosti trhu poskytujeme uživatelům přesné odhady cen a ucelené informace o trhu s nemovitostmi, což je klíčové pro spravedlivý a transparentní prodej.

Proces odkoupení nemovitosti může být ideální volbou pro ty z vás, kteří hledají rychlé řešení bez zbytečných průtahů a s jistotou okamžitého prodeje za nejvyšší cenu.

Odhad ceny nemovitosti a jeho význam při odkoupení

Když se rozhodnete prodat svou nemovitost, jedním z nejdůležitějších kroků je stanovení správné ceny. Odhad ceny nemovitosti je klíčovým faktorem, který ovlivňuje rychlost prodeje a konečnou výši prodejní ceny. Na webu HypotékaBezBanky si můžete být jisti, že odhad ceny vaší nemovitosti bude proveden odborně a s ohledem na vaše potřeby

Pro přesné stanovení tržní ceny používáme osvědčený profesionální portál valuo.cz. Placený přístup který využíváme, zahrnuje porovnání s nedávnými prodeji podobných nemovitostí v oblasti, analýzu tržních trendů a vývoje cen nemovitostí. Také zohledňujeme unikátní vlastnosti vaší  nemovitosti, jako je její stav, umístění, velikost a další faktory, které mohou ovlivnit její hodnotu, respektive umožní nám nabídnout vám nejvyšší možnou cenu ihned.

Odhad ceny nemovitosti je nezbytný pro úspěšný prodej. Na www.reas.cz se můžete spolehnout na odborné služby, které vám pomohou stanovit správnou cenu a dosáhnout nejlepšího možného výsledku při odkoupení vaší nemovitosti. Ať už jste prodávající nebo kupující, správný odhad ceny je základem pro férový a efektivní obchod.

Časté otázky a obavy při odkoupení nemovitosti

Když se rozhodujete pro odkoupení nemovitosti, je přirozené, že máte řadu otázek a obav. Zde jsme pro vás připravili odpovědi na některé z nejčastějších dotazů, které nám naši klienti kladou.

Jak rychle mohu prodat svou nemovitost?

Naše služby jsou navrženy tak, aby bylo vaší nemovitosti co nejrychlejší. Po obdržení všech potřebných informací a dokumentů může být transakce dokončena v řádu dnů nebo týdnů, v závislosti na konkrétních okolnostech a tržních podmínkách.

Je odkoupení nemovitosti bezpečné?

Bezpečnost transakce je pro nás prioritou. Jako pro vás je prioritou bezpečně prodat nemovitost, pro nás je prioritou aby byla nemovitost bezpečně převedena na nás. Spolupracujeme s ověřenými právními a finančními odborníky, abychom zajistili, že celý proces prodeje je transparentní a v souladu s právními předpisy.

Potřebuji prodat, ale zároveň v nemovitosti ještě bydlet

Chápeme, že každého mohou potkat různé situace: exekuce, dluhy z podnikání nebo vysoké splátky. Jediným východiskem jak umořit všechny závazky je pak prodej nemovitosti. Nicméně v tomto případě se můžeme domluvit že od vás nemovitost odkoupíme pouze dočasně, vy budete platit nájem a budete mít garantovanou lhůtu ve které si můžete nemovitost odkoupit zpět s určitým tržním navýšením – v tomto případě se jedná o odkup nemovitosti s nájmem.

Jaký je rozdíl mezi prodejem nemovitosti přes RK a odkoupením?

Tradiční prodej na trhu přes realitní kancelář může trvat měsíce a vyžaduje často značné investice do marketingu a úprav nemovitosti. Navíc jste odkázání na prodejní schopnosti realitního makléře, který navíc tlačí na snížení ceny kvůli rychlému vyplacení své provize. Odkoupení nemovitosti je pro vás rychlejší a méně náročné  a stresující,  protože nemusíte čekat na najití kupujícího a nemovitost se prodává "jak je".

Mohu očekávat férovou cenu za svou nemovitost?

Ano, naším cílem je nabídnout vám férovou tržní cenu, která odráží aktuální stav nemovitostního trhu a specifika vaší nemovitosti. Pro odhad ceny využíváme moderní nástroje a data, abychom zajistili co nejpřesnější odhad.

Co když je na nemovitosti hypotéka nebo jiné závazky?

V takovém případě se snažíme najít řešení, které bude vyhovovat všem stranám. Můžeme pomoci s vyrovnáním stávajících závazků z výtěžku prodeje, aby byl prodej co nejhladší. Pokud je na nemovitosti hypotéka s výhodným úrokem, můžeme nemovitost koupit a převzít splácení za vás. Jestli je nemovitost zatížena exekucí nebo nebankovními úvěry, vždy vyplácíme veškeré závazky které jsou označeny na Listu vlastnictví.

Musím platit nějaké poplatky při odkoupení nemovitosti?

Naše služby jsou navrženy tak, aby byly pro prodávající co nejvýhodnější. Neúčtujeme žádné skryté poplatky a veškeré náklady spojené s prodejem jsou transparentně komunikovány předem. Poplatky jsou vždy nižší než přímá provize realitní kanceláři.

Co když mám specifické požadavky nebo situaci?

Chápeme, že každý prodej je jedinečný. Jsme připraveni se věnovat vašim individuálním potřebám a najít řešení, které bude pro vás nejlepší. Neváhejte nás kontaktovat s jakýmikoli dotazy nebo speciálními požadavky. Můžeme vám vyplatit hotovostní zálohu při podpisu kupní smlouvy, zajistit stěhovací služby, pomůžeme vám najít nové bydlení, zajistit právní servis s novým nájmem apod.

 

Máte další otázky? Jsme zde pro vás, abychom vám poskytl veškeré informace a podporu, které potřebujete pro hladký a rychlý prodej vaší nemovitosti. Kontaktujte nás +420 734 680 373 a zjistěte, jak vám můžeme pomoci s odkoupením vaší nemovitosti.

Proč zvolit HypotékaBezBanky.cz pro odkoupení vaší nemovitosti

Když přijde čas prodat vaši nemovitost, chcete mít jistotu, že celý proces proběhne hladce, rychle a bez zbytečných komplikací. Nabízíme vám jednoduchý, efektivní a transparentní způsob, jak odkoupit vaši nemovitost za férovou cenu a bez zbytečného odkladu.

U nás se můžete spolehnout na:

  • profesionální odhad ceny: poskytneme vám  realistický odhad hodnoty vaší nemovitosti založený na aktuálních tržních datech.
  • rychlost: Váš čas je cenný, a proto se snažíme o co nejrychlejší zpracování vašeho požadavku na odkoupení nemovitosti. Cenu vaší nemovitosti jsme schopni posoudit během 30ti minut od dodání podkladů.
  • transparentnost: Celý proces prodeje je u nás otevřený a jasný, takže vždy víte, co a kdy se děje. Všechnu smluvní dokumentaci vám pošleme dopředu na přečtení a posouzení.
  • bezpečnost: Zajišťujeme kompletní právní servis a zabezpečení transakce, abyste se nemuseli obávat žádných právních komplikací. Využíváme celou síť právních kanceláří vč. Notářských a bankovních úschov.
  • flexibilita: působíme po celé České republice. V akutních případech se vám budeme věnovat i o víkendech.

 

Nezáleží na tom, zda prodáváte byt, dům, pozemek nebo komerční objekt, Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli najít nejlepší řešení. Pokud hledáte spolehlivého partnera pro odkoupení vaší nemovitosti, neváhejte a navštivte naši webovou stránku Odkup nemovitostí nebo nás kontaktujte pomocí kontaktního formuláře níže.. Jsme připraveni vám pomoci s prodejem vaší nemovitosti rychle a bez zbytečných starostí.

Nečekajte na zázrak, jednejte s HypotékaBezBanky.cz a prodejte svou nemovitost efektivně a bez starostí už dnes!

Bc.Lubomír Kolář
Nebankovní a investiční poradce

 Lubos_Kolar

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat