734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Nebankovní společnosti

V České republice existuje řada nebankovních společností, které nabízí různé typy úvěrových produktů pro ty, kteří z různých důvodů nemohou či nechtějí využít služeb tradičních bank. Tyto nebankovní úvěry mohou být atraktivní pro fyzické osoby i podnikatele, kteří hledají flexibilnější řešení nebo se potýkají s překážkami při získání bankovního úvěru. Nebankovní úvěry všeobecně poskytují:

nebankovní společnosti - specializuje se na nebankovní hypotéky a úvěry pro klienty, kteří nesplňují podmínky bank.

soukromí poskytovatelé půjček - individuální investoři nebo skupiny, kteří nabízí půjčky bez nutnosti bankovního zprostředkování.

přímý poskytovatel půjček – úvěrové společnosti které nabízejí nejčastěji spotřebitelské úvěry bez zajištění (Zonky, Proficredit, HomeCredit apod.)

Seznam některých nejznámějších nebankovních společností, které v ČR poskytují nebankovní půjčky a úvěry.

Acema               Aktivafin     

TGI Money

CFIG

Je důležité si před výběrem nebankovní společnosti nebo soukromého investora důkladně ověřit její reputaci a podmínky poskytovaných úvěrů. Nebankovní půjčky recenze mohou být užitečným zdrojem informací od skutečných klientů, kteří již s danou společností mají zkušenosti. Vždy si pečlivě prostudujte smluvní podmínky a ujistěte se, že rozumíte všem poplatkům a úrokovým sazbám spojeným s půjčkou.

Kritéria pro výběr nebankovní společnosti

Při hledání dlouhodobé nebankovní půjčky nebo nebankovního podnikatelského úvěru je důležité pečlivě vybírat poskytovatele. Níže jsou uvedena klíčová kritéria, která byste měli zvážit při výběru nebankovní společnosti či soukromého poskytovatele půjček.

  • transparentnost podmínek: Společnost by měla mít jasné a srozumitelné podmínky úvěru. Všechny poplatky, úrokové sazby a další náklady by měly být zřetelně uvedeny.
  • recenze a reference: Přečtěte si recenze od skutečných klientů. Ty mohou poskytnout cenné informace o spokojenosti klientů a o tom, jak společnost jedná v případě potíží.
  • regulace a licencování: Zkontrolujte, zda je společnost řádně regulována a licencována příslušnými finančními úřady. To zvyšuje důvěryhodnost a bezpečnost poskytovaných služeb.
  • flexibilita a individualizace: hledejte poskytovatele, kteří nabízejí flexibilní podmínky a jsou ochotni přizpůsobit úvěr vašim potřebám.
  • dostupnost a rychlost: V případě, že potřebujete peníze rychle, je důležité zjistit, jak rychle dokáže společnost úvěr vyřídit
  • podpora a komunikace: kvalitní zákaznický servis a snadná komunikace jsou klíčové pro případné dotazy nebo řešení problémů během splácení úvěru.
  • úrokové sazby a celkové náklady: porovnejte úrokové sazby a celkové náklady úvěru mezi různými poskytovateli. Nízká úroková sazba nemusí nutně znamenat nejvýhodnější úvěr, pokud jsou spojeny vysoké další poplatky (např. předčasné splacení úvěru, penále apod.)

Web www.hypotekabezbanky.cz se zaměřuje na poskytování nebankovních hypoték a úvěrů pro ty, kteří hledají alternativu k tradičním bankovním institucím. S ohledem na výše uvedená kritéria se snažíme nabízet transparentní a přizpůsobivé finanční řešení, které vyhovuje individuálním potřebám našich klientů.

Co si zkontrolovat před podpisem smlouvy?

  • má společnost licenci ČNB a jak si vede v indexu zodpovědného financování
  • jak vysoká je úroková sazba a RPSN (u podnikatelských úvěrů se RPSN neuvádí)
  • co se stane pokud se zpozdíte se splátkou – jak vysoké poplatky jsou s tím spojeny
  • máte ve smlouvě možnost posunout splátku a případně za jaký poplatek
  • je smlouva srozumitelná? Všeobecně platí: čím delší smlouva, tím více nástrah obsahuje
  • rozhodně se vyvarujte rozhodčí doložce
  • jaké jsou poplatky za předčasné splacení úvěru nebo hypotéky
  • jaké jsou výše všeobecných sankcí (nedoložení vinkulace, podnikatelského záměru, smlouva o pojištění nemovitosti apod.)

Vyhledávání spolehlivé a výhodné nebankovní půjčky může být náročný úkol. Na trhu existuje mnoho nebankovních společností, které nabízí různé typy úvěrů, a je důležité si vybrat tu pravou, která bude odpovídat vašim potřebám a finanční situaci. Web www.hypotekabezbanky.cz je zde, aby vám pomohl najít nebankovní hypotéky a úvěry bez zbytečných komplikací a s jasnými podmínkami.

Naše služby jsou ideální pro fyzické osoby i podnikatele, kteří se nemohou obrátit na tradiční banky. Ať už hledáte Americkou hypotéku, nebo potřebujete spolehlivého soukromého poskytovatele půjček, jsme zde, abychom vám nabídli řešení. Námi zprostředkované nebankovní úvěry jsou transparentní a flexibilní, a to včetně možnosti předčasného splacení bez skrytých poplatků.

Neztrácejte čas procházením nekonečného seznamu nebankovních společností. Stačí vyplnit jednoduchou online žádost na našem webu a my se postaráme o zbytek. Připojte se k našim spokojeným klientům a získejte finanční prostředky, které potřebujete, bez zbytečného odkladu.

Je čas jednat! 

 

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat