734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Rent to own

Většina lidí si přeje vlastnit svůj dům nebo byt, ale ne každý má tu možnost. Ať už kvůli nízkým příjmům, špatnému bonitnímu hodnocení u banky, nebo jiným důvodům, ne každý NYNÍ splňuje podmínky pro získání hypotéky. Ale co když by existovala možnost, jak si pořídit vlastní bydlení bez nutnosti hypotéky? A to prostřednictvím nájmu?

Představuji vám inovativní způsob financování bydlení "rent-to-own" (tedy od pronájmu k vlastnictví). Zjednodušeně, místo toho, abyste platili hypotéku, platíte nájem. Ale na rozdíl od běžného nájmu, kde platíte za to, že můžete bydlet v něčím domě, v programu rentu-to-own nájem platíte za to, že můžete bydlet ve svém vlastním domě. Např. splácení bytu formou nájmu vychází skoro stejně jako hypotečním úvěrem. Umíme zařídit i koupi rodinného domu na splátky.

Rent to own tedy kombinuje výhody nájmu i koupě nemovitosti. Jak to funguje? Vyberete si z nabídky nemovitostí, kde chcete bydlet. Po prohlídce uzavřete rezervační smlouvu a složíte rezervační zálohu. My poté dokončíme celý proces koupě nemovitosti. Uzavřeme s vámi nájemní smlouvu a smlouvu o budoucí koupi.

Každý měsíc platíte nájem jako u běžného pronájmu, ale část nájmu se vám ukládá do fondu na koupi. Tyto prostředky se vám úročí a vy tak rychleji našetříte na akontaci pro získání hypotečního úvěru. Jakmile ve fondu nashromáždíte dohodnutou částku, můžete nemovitost odkoupit za cenu, která je fixovaná již od začátku. Žádné splátky navíc, žádné skryté poplatky. Bydlíte od začátku ve svém a peníze vám neutíkají v nájmech.

V rámci naší nabídky Rent to own si můžete vybrat z široké škály nemovitostí - od bytů přes rodinné domy až po rekreační objekty. Cena nemovitosti i výše měsíčního nájmu jsou stanoveny předem a fixovány ve smlouvě. Vy tak víte přesně, za jakých podmínek nemovitost získáte. Samozřejmostí je kompletní právní servis a poradenství.

Pojďme si shrnout, co všechno získáte s naším Rent to Own programem

vyhody

Pro koho je program rent to own vhodný

  • jste rodina s dětmi a nyní nedosáhnete na hypotéku
  • začal(a) jste podnikat a do banky nyní nemůžete
  • potřebujete se přestěhovat do většího a nechcete čekat na prodej své nemovitosti
  • jste cizinec a získání hypotéky pro vás nyní není reálné
  • podnikáte a pro banku nemáte papírově dostatečný příjem
  • máte menší záznamy v úvěrových registrech

Kritéria rent to own

  • vždy se musí jednat o nemovitost s kupní cenou 2 000 000 Kč a výše
  • nemovitost musí být v dobrém technickém stavu a zkolaudovaná
  • minimální akontace klienta u bytu je 10% z kupní ceny
  • vlastní zdroje u rodinného domu je 15%
  • výši nájmu si nastavíte podle svých možností
  • předčasné splacení je kdykoliv zdarma
  • nesmíte být aktuálně v exekuci nebo insolvenci
  • vždy vyžadujeme náhled do úvěrových registrů

Už se vidíte, jak se za pár dní stěhujete do svého nového domova? Udělejte pro to první krok HNED TEĎ! Klikněte na tlačítko níže „Potřebuji více informací" a vyplňte nezávaznou přihlášku. Nebo se podívejte stránku „Vlastní bydlení bez hypotéky“. Náš specialista se vám ozve a probere s vámi vaše požadavky a možnosti. Společně najdete ideální nemovitost a nastavíte podmínky Rent to Own přesně na míru. Získejte vlastní bydlení rychle, výhodně a bez starostí. Klikněte na žádost a začněte hned teď

Luboš Kolář

HypotékaBezBanky

+420 734 680 373

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat