734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Rodinný dům na splátky bez hypotéky

"Obyčejný dům, neobyčejný sen: rodinný dům na splátky bez hypotéky"

Pravděpodobně máte sen o vlastním rodinném domě, v němž budete vychovávat děti, pěstovat květiny na své vytoužené zahrádce a každý večer si v klidu číst knihu v houpací síti. Ale je tu malý háček. Tento sen bohužel často doprovází strach z nemožnosti získat hypoteční úvěr. Mnoho rodin je nucených bydlet u cizích a platit mnohdy přemrštěný nájem. Např. nájmy od roku 2015 do roku 2023 vzrostly až o 29%.

vyvoj najemneho

zdroj: Finanční analýza Česká spořitelna, a.s.

Ale co když vám řeknu, že je tu cesta, jak se dostat k vlastnímu domu bez hypotéky? Ano, čtete správně - rodinný dům na splátky bez hypotéky!

Jak funguje prodej domu na splátky formou nájmu? Je to v podstatě velmi jednoduché.

  • na našich stránkách vyplňte žádost
  • najděte si v inzerci váš vysněný dům (např. sreality.cz)
  • zařídíme formality spojené s prodejem (odhad tržní ceny, technický stav nemovitosti).
  • následně nemovitost koupíme za vás
  • uzavřeme s vámi nájemní smlouvu - každý měsíc platíte nájem, který zahrnuje i částku jenž je určena na splátku ceny domu
  • když máte možnost vzít si hypoteční úvěr, nemovitost si odkoupíte a  stáváte se majitelem domu
  • odkup do svého vlastnictví je vždy zdarma

Můžete namítnout, že to vypadá jako hypotéka s jiným názvem. Ale není tomu tak. Rozdíl je v tom, že nemusíte složitě prokazovat svou bonitu a potřebujete méně vlastních zdrojů.

Orientační propočty:

rodinný dům na splátky bez hypotéky

Jedinou podmínkou je, být schopen financovat alespoň část z kupní ceny vlastními zdroji.Musíte také prokázat, že budete mít  v budoucnu možnost, odkoupit si dům na hypotéku nebo z jiných zdrojů.

V tomto případě je důležité zdůraznit, že rodinný dům na splátky bez hypotéky není pro každého. Jde o ideální řešení pro klienty, kteří mají stabilní příjem, ale z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí získat hypotéku.

A co že je na tomto způsobu nejlepší? Vyhnete se díky němu všem stresujícím situacím spojených s hypotékou. Nemusíte se obávat, že vás banka při nejmenším sebemenším problému "vyhodí" z vašeho domu. Můžete si užívat klid a pohodu ve svém novém domě, aniž by vás trápily noční můry ze splácení hypotéky.

Tak co říkáte, nemyslíte že je na čase, změnit váš sen v realitu? Rodinný dům na splátky bez hypotéky může být skvělým řešením vašeho bydlení.

A nezapomeňte, jak říká staré přísloví: "Domov je tam, kde je srdce". Ať už je váš domov koupený na hypotéku nebo na splátky, je to místo, kde byste měli cítit klid, štěstí a lásku. Tak proč si to neulehčit a vyhnout se stresu z hypotéky? A já vám k tomuto klidu a splnění snu rád pomohu - neváhejte mne kontaktovat.

Luboš Kolář

CEO HypotékaBezBanky

+420 734 680 373

Často se ptáte:

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat