734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Rodinný dům na splátky bez hypotéky

"Obyčejný dům, neobyčejný sen: Rodinný dům na splátky bez hypotéky"

Máte sen? Sen o vlastním rodinném domě, kde budete vychovávat své děti, pěstovat květiny na zahrádce a každý večer si v klidu číst knihu na houpací síti? Ale je tu jeden háček. Ten sen je často provázen strachem z nemožnosti získat hypoteční úvěr. Ale co když je tu cesta, jak se dostat k vlastnímu domu bez hypotéky? Ano, je tu taková možnost - rodinný dům na splátky bez hypotéky!

Jak funguje prodej domu na splátky formou nájmu? Je to vlastně velmi jednoduché.

  • Najdete si váš vysněný dům v inzerci.
  • My zařídíme formality spojené s prodejem (odhad tržní ceny, technický stav nemovitosti).
  • Následně nemovitost koupíme za vás.
  • Uzavřeme s vámi nájemní smlouvu. Každý měsíc platíte nájem, který zahrnuje i částku určenou na splátku ceny domu.
  • Po určité době, kdy máte možnost vzít si hypoteční úvěr, si nemovitost odkoupítea  stáváte se majitelem domu. Odkup do svého vlastnictví je vždy zdarma.

Můžete namítnout, že to vypadá jako hypotéka jenom s jiným názvem. Ale není tomu tak. Rozdíl je v tom, že nemusíte prokazovat svou bonitu, nemusíte složitě vyřizovat papírování se bankou.

Jedinou podmínkou je mít alespoň část z kupní ceny jako vlastní zdroje a schopnost prokázat v budoucnu odkoupit si dům na hypotéku nebo z jiných zdrojů.

V tomto případě je důležité zdůraznit, že rodinný dům na splátky bez hypotéky není pro každého. Je to ideální řešení pro lidi, kteří mají stabilní příjem, ale z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí získat hypotéku.

A co je na tomto způsobu nejlepší? Můžete se vyhnout všem stresujícím situacím spojených s hypotékou. Nemusíte se obávat, že vás banka při nejmenším problému "vyhodí" z vašeho domu. Můžete si užívat klid a pohodu ve svém novém domě, aniž by vás trápily noční můry o splácení hypotéky.

Tak co říkáte, je čas změnit váš sen v realitu? Rodinný dům na splátky bez hypotéky může být právě to, co hledáte.

A nezapomeňte, jak říká staré přísloví: "Domov je tam, kde je srdce". Ať už je váš domov koupený na hypotéku nebo na splátky, je to místo, kde byste měli cítit klid, štěstí a lásku. Tak proč si to neulehčit a vyhnout se stresu z hypotéky?

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat