734 680 373
Facebook-Logo
Vyřešte své potřeby rychle a snadno.
Jednoduše si půjčte

Výhody zpětného leasingu

Potřebujete rychle a snadno větší obnos na splacení svých úvěrů a půjček? Přemýšlíte, že jediné co vám pomůže je prodej nemovitosti? Nechce se vám ale stěhovat a platit drahý nájem? 

Pojďme se podívat, jak Zpětný leasing v této situaci pomůže právě vám. Pomocí něj splatíte veškeré své závazky, dočasně budete ve své nemovitosti v nájmu jako podnájemník a později si svou nemovitosti koupíte zpět pomocí klasické bankovní hypotéky.

Co je zpětný leasing nemovitosti (rychlé oddlužení nemovitosti)

Zpětný leasing je jedinečná příležitost pro vás, jak rychle oddlužit svou nemovitost a zároveň o ni nepřijít v dražbě nebo exekuci. Investiční firma od vás dočasně na předem dohodnutou dobu odkoupí vaši nemovitost. Z odkupní ceny se vyplatí veškeré vaše závazky a nehrozí tak exekuce nebo dražba nemovitosti.. Nadále bydlíte jak jste zvyklí, pouze místo hypotéky a splátky úvěrů budete platit nájem. V nájemní smlouvě máte zároveň smluvní závazek, že si svou nemovitost můžete kdykoliv odkoupit zpět za smluvně danou cenou. Máte tedy garantováno bydlení ve své vlastní nemovitosti s možností odkupu zpět.

Životní situace, kdy může zpětný leasing pomoci konkrétně i vám:

EXEKUCE - exekutor má vždy zájem co nejdříve zpeněžit vaši nemovitost. Blokací na katastru jste znevýhodněni nakládat se svou nemovitostí a samotná dražba nemovitosti  je vždy výhodná pouze pro vašeho věřitele, exekutora, ale nikoliv pro vás. Zpětným leasingem máte šanci předejít dražbě, minimalizovat náklady vymáhání a naopak možnost efektivně splatit své závazky

VYSOKÉ SPLÁTKY HYPOTÉKY A DALŠÍCH ZÁVAZKŮ - pokud nyní splácíte více závazků a to pravděpodobně se zpožděním, s velkou pravděpodobností dojde dříve nebo později ke zesplatnění jednoho z úvěrů. Je to začátek dluhové spirály, která končí z 95% nuceným prodejem nemovitosti v dražbě. Pomocí Zpětného leasingu za vás uhradíme veškeré vaše závazky, které budete platit jednou bezpečnou splátkou v podobě nájmu. Jak lze řešit vysoké splátky závazků najdete i v tomto článku.

DLUHY A PŮJČKY Z PODNIKÁNÍ - jste podnikatel nebo majitel firmy. Víte, že vám hrozí případné problémy se splácením závazků, úvěrů, povinné platby OSSZ, VZP a FÚ. Neustálý stres, starosti o včasné platby vás zatěžují. Se zpětným leasingem budete ve své nemovitosti nadále bydlet beze strachu, že o ni přijdete. Exekuce nemovitosti je samozřejmě i  ztráta reputačního rizika u rodiny a vašich blízkých.

RYCHLOST ŘEŠENÍ - oproti prodeji nemovitosti nabízí zpětný leasing daleko rychlejší řešení. Nemovitost je odkoupena investorem ihned. Vaše závazky vyplatíme v podstatě během týdne od podání žádosti o úvěr. Při podpisu je možné získat hotovostní zálohu až 100 000 Kč

 house-5902664_1920

7 výhod zpětného leasingu nemovitostí

  • rychlá a snadná cesta z vašich finančních problémů
  • zástavní právo banky nebo exekutora není překážka
  • nemovitost i nadále užíváte ve formě nájemního bydlení
  • po dobu 1 roku platíte dopředu dohodnuté garantované nájemné
  • smluvně garantované předkupní právo pro vás
  • nemovitost si kdykoliv můžete odkoupit zpět za předem smluvně dohodnutou cenu
  • neplatíte dopředu žádné poplatky za vyřízení ani právní náklady

Na co si dát pozor u zpětného leasingu nemovitostí

Podvodníci: poslední dobou se na finančním trhu objevila velká spousta společností, které chtějí pouze jednorázově vydělat na finančních problémech klientů, respektive je rychle připravit o jejich nemovitost. Vždy slibují jednoduché a rychlé řešení - ze zkušeností víme, že ve smluvní dokumentaci jsou jiné údaje a částky než byly dohodnuty, podpisy se často odehrávají pozdě večer nebo naopak narychlo přes den, aby klient neměl čas a prostor si vše zkontrolovat. Jak se chovají někteří nebankovní zprostředkovatelé a čeho se vyvarovat najdete v našem článku zde.

Setkali jsme se s případem, kdy klient podpis potvrdil převzetí hotovostní zálohy 200.000 Kč, která mu ale nakonec vůbec nebyla vyplacena. Konkrétně se jednalo o známou ostravskou společnost zajišťují zpětné leasingy nemovitostí.

Stav nemovitosti: nemovitost samozřejmě musí být v dobrém technickém stavu. U rodinných domů je to celkový technický stav, způsob vytápění a stáří nemovitosti, dále i velikost pozemku, oplocení, stav zahrady apod. U bytů je to stav původní vs. zrekonstruovaný. Vliv má samozřejmě i lokace nemovitosti, dostupnost MHD, občasné vybavenosti apod. Nemovitost se samozřejmě musí nacházet na území ČR.

Zpětný leasing u Hypotéky bez banky

  • Žádost: vyplňte nám krátkou žádost o Zpětný leasing
  • Analýza: ihned vám zavoláme a detailně probereme vaši situaci a předběžně posoudíme reálnost financování
  • Řešení: během 2 dnů vás budeme kontaktovat s konkrétním návrhem a časovým postupem. 
  • Podklady: budeme od vás požadovat doklady totožnosti, podklady k závazkům, které je třeba vyplatit, dále aktuální fotky nemovitosti.
  • Popis kupní a nájemní smlouvy: během krátké doby následuje podpis smluvní dokumentace, tedy kupní smlouvy a nájemní smlouvy
  • Vyplacení závazků: po podpisu následuje vyplacení všech vašich dluhů a závazků
  • Odkup zpět: kdykoliv během trvání nájemní smlouvy si můžete nemovitost odkoupit zpět

Každý se občas dostane do finanční tísně, ale vy máte tu moc toto změnit. Stačí se odvážit a udělat první krok. Klikněte na 'žádost o úvěr' a dejte svému životu nový směr. 

Chcete vaši situaci probrat raději osobně? Zavolejte mi a domluvíme se na schůzce u mě v kanceláři, nebo u vás v pohodlí domova.

Luboš Kolář

+420 734 680 373

CEO HypotékaBezBanky

Potřebujete více informací?

Napište nám telefonní číslo a my vám zavoláme co nejrychleji to půjde.

Více informací
Odeslat